Werk aan de verbindende functie

Kernw Verbinden

Benut de unieke ligging van de Breestraat. Hier ligt namelijk het centrum van de oude binnenstad. Gelegen tussen het karakteristieke Pieterskwartier en de sfeervolle Nieuwe Rijn/ Hooglandse Kerkgracht, kunnen de drie gebieden elkaar aanvullen in aanbod en doelgroep. Dit werkt verbindend en versterkend voor de aantrekkelijkheid van de binnenstad. De steegjes die uitkomen op de Breestraat krijgen een extra accentuering.

De Breestraat is de plek waar alles samenkomt. Het vormt de verbinding tussen cultuur, politiek, winkelen, ondernemen, wonen en verblijven. Het legt ook verbinding met de nieuwe manier van winkelen. Door in de toekomst wifi aan haar bezoekers beschikbaar te stellen en de ondernemers te stimuleren een combinatie te maken met het internet, verbindt de Breestraat de fysieke winkel met online mogelijkheden.

Door verbindingen te leggen tussen de verschillende ondernemers en culturele instellingen, staat de Breestraat sterker. Waarom zou je niet je bioscoopkaartje kunnen kopen terwijl je op het terras koffie drinkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>