Licht de authenticiteit uit

Kernw Autenticiteit

Authenticiteit vormt de basis voor sfeer en uitstraling. Sfeer en uitstraling vormen ook belangrijke beweegredenen voor consumenten om ergens te gaan winkelen. Leiden heeft dit allebei en meer. 

Benut, bescherm en accentueer de authenticiteit van de Breestraat. Dat Leiden de meeste rijksmonumenten per inwoner in Nederland telt, is in de Breestraat goed te zien. Zo is de gevel van het stadhuis de langste renaissancegevel van Nederland. 

Herstel de prachtige gevels in de Breestraat weer in oorspronkelijke staat. Laat de bestrating, verlichting en signing aansluiten bij de stijl en klasse die de Breestraat in de basis bezit. Laat ’s avonds niet alleen het Stadhuis zien, maar licht ook andere bijzondere monumenten uit. Laat zien waarom Leiden trots is op de Breestraat. 

De speelse toevoeging van water benadrukt met een knipoog de historische functie van de Breestraat als dijk van de Nieuwe Rijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>