Uitnodiging Presentatie Breestraat 2022

13 November 2012 – Presentatie visie Breestraat2022

Benieuwd welke kansen er liggen om de Breestraat de trots van Leiden te maken? Kom naar onze presentatie, laat je inspireren, denk en doe mee!

Team Breestraat2022

Locatie: Galerie De Pieter, Breestraat 46

Tijd: 18.30 – 19.30 uur

Zaal open: vanaf 18.00 uur

Borrel: na afloop heffen we het glas op de Breestraat

Laat het even weten als je komt: breestraat2022@gmail.com

www.breestraat2022.nl

One thought on “Uitnodiging Presentatie Breestraat 2022

  1. Mijn droom voor de Breestraat is een absolute publiekstrekker zoals de supermooie nostalgische kleine stadtram in de Istiklal Caddesi te Istanbul. Deze rijdt dan heen en weer van station (Centraal) naar station (Lammerschans) door het voetgangersgebied Breestraat en is vrij toegankelijk voor het (winkelend) publiek. Zo’n kleine tram zou het overigens ook heel goed doen in de Haarlemmerstraat: “Van poort naar poort”. Dat wil zeggen: van Morspoort naar Zijlpoort, ook wel “Van haven naar haven” (Historische haven naar toeristische haven).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>