De Breestraat door de ogen van de ondernemers

In een artikel op Leiden.nu vertellen ondernemers Mark van Praag van restaurant Burgerzaken, Hans van Schie van Look Optiek, Danielle Driessen van Flying Tiger en Jan Elijzen van MafbyMadelon over hun beeld van de Breestraat.

De teneur van het verhaal is dat er optimisme heerst over het herstel van de Breestraat. De investeringen die plaatsvinden in de nieuwe V&D en het Aalmarktproject, de vermindering van het aantal bussen en de grote aandacht van de stad voor de Breestraat vergroten de kans dat de Breestraat weer haar allure terugkrijgt.

Een mooi pleidooi richting de gemeente om in de herinrichtingsplannen vol te gaan voor de allerhoogste kwaliteit. En daarbij geen concessie te willen doen. De ontwikkelingen gaan de goede kant op, nu is het zaak aandacht te houden voor kwaliteit. Kwaliteit in de openbre ruimte, kwaliteit in de nieuwe winkels. De vele monumenten herinneren ons elke dag weer aan de opgave voor de hoogste kwaliteit te gaan.

De Breestraat is in potentie de mooiste en meest diverse straat van Nederland. Elke investering, elke verandering moet daar aan bijdragen. De ondernemers laten zien dat zij bereid zijn om hun nek uit te steken.

Het artikel is hier te lezen.

One thought on “De Breestraat door de ogen van de ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>