De Gouden Klinker gaat verder…

Gouden Klinker voor Robert Strijk

Op 22 november overhandigt Ton Elderhorst de gouden klinker aan wethouder Robert Strijk. De Gouden Klinker staat symbool voor de ambitie om van de Breestraat de meest verrassende en inspirerende straat van Nederland te maken.

De klinker maakt een tournee langs mensen die betrokken zijn bij de Breestraat en zich inzetten voor de toekomst van de Breestraat. In mei nam Mark van Praag, eigenaar van restaurant Burgerzaken, als eerste de Gouden Klinker in ontvangst. Hij gaf de steen door aan Ton Elderhorst, bedrijfsleider bij McGregor/Gaastra.

Robert Strijk is de derde die de gouden klinker krijgt overhandigt. Dit gebeurt op vrijdag 22 november om 16.30 uur in het stadhuis, belangstellenden kunnen zich melden bij de receptie. Op de vraag waarom Ton Elderhorst heeft gekozen voor wethouder Strijk verklaart hij: “Het is belangrijk dat er vaart en aandacht blijft voor de ontwikkelingen in de Breestraat. Als wethouder, voormalig centrummanager en Leidenaar is Robert Strijk nauw betrokken bij de Breestraat, ik ondersteun dat. En door Robert Strijk te kiezen staat het onderwerp Breestraat ook weer even extra in de belangstelling”.

De Gouden Klinker is een initiatief dat we lanceerden op 25 mei. De ontvanger van de Gouden Klinker kiest zelf aan wie de klinker wordt doorgegeven. Er wordt naar gestreefd om de klinker iedere zes tot acht weken van eigenaar te laten wisselen.

Geïnteresseerd? Kom dan ook a.s. vrijdag 22 november om 16.30 uur naar het Stadhuis. Melden bij de receptie.

 

One thought on “De Gouden Klinker gaat verder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>