Foto’s raden

Kijk je wel eens omhoog? Het is een goeie manier om dingen eens van een andere kant te bekijken. En dat geldt ook voor de Breestraat. Dus als je de volgende keer over de Breestraat loopt, look up! De LAFV nam dat advies al een ter harte en maakte een mooie serie foto’s die een bijzondere kijk geven op de Breestraat. Van een aantal foto’s bliezen ze details op die we uitdeelden in het pop-up infopunt op 25 mei. Zo uitvergroot en uit de context zijn ze soms lastig te plaatsen. Een prima raadje plaatje dus.

Zoals eerder aangekondigd plaatsen we hierbij de close-ups én de bijbehorende foto. In de toekomst volgen er via social media meer raadje plaatjes.

 Tja, wie? En waar?

  Dit is een makkie, toch?

  Waar zitten deze ramen?

  Komt dit bekend voor?

  Deze zit niet hoog, maar heeft wel een bekend gezicht…

 

De antwoorden:

  Wie? Die dus, de chinees op de hoek.

 De ringen horen bij het stadhuis en daar hoort ook het bekende gezicht thuis!

  Mooie gevel hoort bij De Slegte.

 Vanaf nu een bekende ster in Leiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>