Breestraat foto expositie Leidse Amateur Fotografen Vereniging

Enkele fotografen van de documentaire werkgroep van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging * hebben  onlangs een aantal aspecten van de Leidse Breestraat vastgelegd.

 

Fotografische aspecten van de Breestraat

Deze beelden zijn te zien van 2 juli tot 6 augustus langs de trapwand naar de laatste verdieping bij V&D (entree restaurant La Place). Elke 6 weken zijn hier wisselende exposities te zien.

Op 25 mei zijn deze foto’s al te bewonderen geweest in de Breestraat 147 toen wij voor het eerst samenwerkten met de LAFV.

De fotografen zijn: Henk Aschman, Eelke de Boer, Jannie de Groot, Pierre Luiten en Bert van der Ven.

—————————-

* De LAFV is een enthousiaste club van amateurfotografen, die ook oog heeft voor typisch Leidse zaken. In diverse werkgroepen werken LAFV-ers aan fotoprojecten en bezoeken daarbij vaak interessante fotolocaties.

2 thoughts on “Breestraat foto expositie Leidse Amateur Fotografen Vereniging

  1. Na een enthousiaste gestarte samenwerking LAFVBreestraat2022 waarbij een aantal fotografen van de LAFV hun tijd en energie gegeven hebben, wordt het stil. Waar zijn de beloofde details Breestraat gebleven? Waar staat de toegezegde aankondiging van de expositie van de Breestraat foto’s die al sinds ruim een maand in de koffiehoek van de UB aan de Wittesingel draait?
    M.v.g.
    Henk Aschman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>