25 mei, aftrap nieuwe strategie!

Zoals eerder bekend gemaakt gaat de experimenteerzone Breestraat 2022 op 25 mei niet door omdat de aangevraagde evenementenvergunning is afgewezen. Toch wil de projectgroep deze datum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom maken zij die dag hun opwachting in de Breestraat, dit is tevens de aftrap van de nieuwe strategie waarbij de visie op gezette dagen op  een locatie in de Breestraat onder de aandacht wordt gebracht.

Op 25 mei is de projectgroep Breestraat 2022 van 10.00 tot 17.00 uur te vinden in het lege winkelpand aan Breestraat 147. Winkelend publiek, voorbijgangers, ondernemers, organisaties, politici en andere  belangstellenden worden van harte uitgenodigd om langs te komen om  kennis te nemen van en te discussiëren over de visie van de projectgroep op de Breestraat. De leden van de projectgroep staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast valt er ook wat te bekijken zoals verschillende impressies van hoe de Breestraat er na 2022 uit zou kunnen zien. De Leidse Amateur Fotografen Vereniging levert een bijdrage met verrassende foto’s van de Breestraat. Close-ups van bijzondere details waar we vaak aan voorbij lopen geven een andere kijk op de Breestraat. Bezoekers worden uitgedaagd om, onder het mom van ‘raad je plaatje’ de details thuis te brengen.

Tot slot wil de projectgroep ook de mening van de bezoekers weten. Prikkelende stellingen worden voorgelegd en er wordt een beroep gedaan op de fantasie van het publiek om mee te denken over de toekomst van de Breestraat.

Naast de projectgroep staat doorlopend de koffie en thee voor u klaar. Tot 25 mei!

-       Einde persbericht         -

Persbericht

Datum:                    16 mei 2013

Contactpersoon:     Ronald van der Steen

Telefoonnummer:    06 – 46348734

E-mail:                    breestraat2022@gmail.com


Noot voor de redactie

 

Projectgroep Breestraat 2022

De projectgroep Breestraat 2022 werkt sinds januari 2012 vanuit liefde voor de stad aan het opstellen van een visie voor de Breestraat. De projectgroep bestaat uit vijf Leidenaren die hun kennis en expertise inzetten om van de Breestraat op termijn een verrassende en inspirerende straat te maken. Meer informatie is te vinden op www.breestraat2022.nl Breestraat 2022 zit ook op Twitter en Facebook.

 

Stadslab Leiden

De projectgroep Breestraat 2022 is onderdeel van Stadslab Leiden. Het Stadslab is een atelier voor ontmoetingen, een laboratorium waar creatieve ideeën opbloeien, een broedplaats voor vernieuwing. Opgezet in 2009. Door een grote groep betrokken en creatieve inwoners die Leiden innovatiever, cultureler, spannender en bruisender willen maken. Meer informatie: www.stadslableiden.nl

7 thoughts on “25 mei, aftrap nieuwe strategie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>